Workshop

Workshop om æteriske olier fra doTERRA

Jeg afholder løbende fysiske workshop og introaftner om æteriske olier

Kontakt mig ved særlige behov og ønsker. Kom og hør om oliernes muligheder og anvendelse. Forhåndskendskab ikke en betingelse. Nysgerrighed en fordel.

Hvis du har forhåndskendskab og gerne vil have sparring eller vejledning på olier kan du sende mig en mail i forvejen.

Formålet med mine workshops er, at udbrede kendskabet til æteriske olier og også etablere netværk for doTERRA interesserede der kan mødes efter lyst og behov.

Det koster 75 kr. at deltage. Beløbet dækker lidt forplejning og lidt duftprøver.doTERRA

Værd at vide om - Æteriske olier

Jeg anvender doTERRA æteriske olier i mine behandlinger. Både i healing og i AromaTouch behandlinger. Jeg er vild med disse olier og bruger dem flittigt i min hverdag til mig selv. Det er helt utroligt hvilken betydning disse fantasiske olier har gjort ved mig. 

doTERRA betyder jordens gave på latin. Det er 100% rene olier uden nogen former for tilsætning. De indeholder heller ingen sprøjtemidler. De kan bruges udvortes, indvortes og i diffuser. De arbejder følelsesmæssigt, fysisk og energetisk.

doTERRA dyrker deres olier på steder i hele verden med de mest optimale vækstbetingelser som sikrer den bedste kvalitet.

Det er dokumenteret, at æteriske olier bringer ro i vores nervesystem. Helt tilbage i oldtiden brugte de olierne.

På 2 sek. har vores hjerne registreret olierne ved indånding, efter 2 min. er olien optaget i vores boldbaner og efter 22 min. på celleniveau.

Jeg selv bruger dem i min daglige hudpleje, i mad, til massage, drikker dem i vand, rengøring, tøjvask og meget mere. Jeg har altid en eller flere olier med i tasken afhængig af dagens behov.

Olierne vibrerer på forskellig frevens. Jo højere des bedre. Når vi selv er syge eller dårlige, har vi tungere energier og her kan olierne være hjælpsomme.

Jeg sælger olier og opskriver nye kunder, så du selv kan kan handle olier direkte. Som medlem af doTERRA handler du til engros pris hvilket betyder, at du sparer 25% når du handler. Du signer op og opskrivning sker via dette link:

http://www.mydoterra.com/hannebramm

Jeg guider dig også gerne og kan kontaktes på tlf. 42226121

Du kan også blive medlem af min FB gruppe - Olie- og WellnessTorvet. Her kan du hente meget mere viden om olierne.