AromaTouch og SOC behandlinger

AromaTouch

Jeg tilbyder Aroma Touch behandlinger, som er udviklet af doTERRA i samarbejde med Dr. Hill, chiefmedial hos doTERRA. Jeg anvender kun 100% rene olier fra samme firma. Du kan læse mere om olierne under fanen workshops.

Aroma Touch er en super wellness behandling, hvor man oplever total afslapning af kroppen - en form for reset, ligesom den skaber ro og balance. Behandlingen styrker også ens velbefindende, immunforsvar, afhjælper stress og løsner ømme led og muskler.


Der arbejdes i 4 step:

To olier med fokus på stress management som støtter et sundt kortisolniveau og som beroliger

To olier til immunsystemet som udrenser og virker antibakteriel.

To olier mod inflammation som opkvikker og øger cirkulationen i kroppen

Til sidst to olier som vedligerholder den skabte balance og som stimulerer til mental klarhed.


En behandling der er værd, at prøve og en god selvforkælelse at give sig selv eller til en du holder af. I en AromaTouch behandling smørres der æteriske olier på ryggen fra talje og op til kraniekant efter en særlig metode. Derefter arbejdes der under fødderne og der afsluttes på ryggen. Behandlingen var ca. 45 min., 5 min. til afslapning  og afsluttes med en samtale.

SOC behandlinger (Symphony of the cells)

I en SOC behandling smørres der også olier på ryggen og under fødderne. Desuden indåndes olierne. Disse tre metoder følges i en særlig systematik. Denne påsmørring varer ca. 8 min.  og derefter 20 min. hvor du ligger indpakket i et tæppet mens olierne arbejder. Behandlingen får kroppens celler i bevægelse og der forløses og slippes stagneret energi således der skabes balance og harmoni i kroppen. Behandlingen arbejder med kroppens ubalancer både fysisk og emotionelt. Metoden er udviklet af Boyd K. Truman. Han har gennem mange år udviklet 18 forskellige protokoller som arbejder med forskellige temaer eks. hormonsystemet, lymfesystemet, smerter, fordøjelse, inflammation, cardio, tilgivese m.m. han har valgt doTERRAS olier grundet sin renhed.