HVAD ER KINESIOLOGI?🤔

En kinesiolog arbejder med kroppens energisystemer. Vores krop husker de fysiske og følelsesmæssige belastninger. Dette kan lagre sig i kroppen og svække eks. vores immun- og nervesystem ligesom vi kan få uforklarlige fysiske smerter.


Den grundlæggende metode er test af dine muskler, hvor du får afdækket tilstanden i kroppens energisystem og meridianerne. Jeg tester ved, at lægge et let tryk på din arm eller ben i forskellige positioner. Musklen reagerer på trykket ved at være stærk eller svag. Ved hjælp ad denne test får du afdækket din krops ubalancer. Ubalancerne genoprettes via en afbalancering på en skånsom måde. Det kan foregå ved hjælp af tryk på akupunkturpunkter, fysiske øvelser, lydfrekvenser meridianstrygninger, kosttilskud, kost m.m.

En kinesiolog arbejder typisk med:

❤️Fysiske problemer

🧡Psykiske problemer

💛Symptomer der ikke umiddelbart kan diagnosticeres

💚Overfølsomhedsreaktioner som eks. allergi

💙Mangel på energi

💜Depression

🤍Stress

Der arbejdes med det hele menneske - krop, tanker, følelser og energisystem. Alle dele påvirker hinanden. Når der skabes balance mellem disse dele, kan vi bruge vores frie energi til, at være os og være i livet. Du vil aldrig modtage information under en behandling, som kroppen ikke er parat til, at arbejde med eks. traumer. Du kan godt blive træt efter en behandling💤Andre får mere energi💪Det er meget individuelt. Måske det lyder lidt langhåret det jeg skriver. Det synes mange lige indtil de har prøvet en behandling og mærket forandringen i kroppen.


Når der i behandlingen fjernes energimæssige blokeringer så aktiveres kroppens selvhelbredende evner


En behandling hos mig kan tage mellem 1-2½ time. Der er god tid til forklaring om testens resultat og du får ny indsigt om dig selv.