Healing og polaritetsterapi

Healing er energi. - Alt er energi⚡️

Hvad bruger du din energi på? Hvor meget energi har du? Hvad giver dig energi (høj vibration)? Hvad tager din energi (lav vibration)?

Jeg vil fortælle lidt om hvad jeg gør under en healing og hvad der sker inde i dig. Vores krop taler til os. Den fortæller os hvordan vi har det. Vi kan gøre noget ved vores tilstand, hvis vi lytter til signalerne. Bag enhver ubalance eller smerte er der en følelse. Det arbejder jeg med i mine healinger.

🌼Kroppen husker

🌼Selv gamle mønstre og blokeringer fra vores tidligere og nuværende liv.

🌼Kroppen husker tilbage til der, hvor det hele startede.

Jeg healer både intuitivt og efter hvad du gerne vil have hjælp til. Jeg kombinerer forskellige teknikker alt efter dit behov eller hvad din krop fortæller den har brug for. Jeg er også uddannet clairvoyant og ofte får jeg clairvoyante beskeder under healingen. Under healingen sanser jeg hvor og hvordan kroppen har brug for berøring.

Jeg healer bl.a. efter Bob Moores lære. Healingen kan både foregå siddende, liggende, på forsiden eller bagsiden af kroppen alt efter, hvad der ønskes hjælp til. Jeg arbejder bl.a. med stress, mental stress, hovedpine, migræne, skulder/ryg problemer, dårlig søvn, fordøjelse, smerter, manglende jordforbindelse, ubalancer mellem højre og venstre side af kroppen, mental uligevægt m.m. Områder, hvor udfordringen er eks. , at være mest i sit hoved og ikke altid få mærket efter, hvad der er bedst for en selv.

Bob Moores healing er meget groundende. Healing forløser på et dybere plan og jeg afslutter altid min healing med en samtale, hvor vi taler om dig, healingens energi, vibration og flow.

🌼En healing skaber gennemstrømning og opløser blokeringer i kroppen.

🌼Under healingen vil du mærke varme eller kulde

🌼Efter healingen kan du opleve total afslappelse, forløsning af spændinger og bedre bevægelighed, ændring af dit åndedræt.

🌼Forløste følelser kan udløse tårer, latter, humørskift, træthed.

Healing er både forebyggelse, afbalancering af kroppen, jordforbindelse, karma, et energiboost, tanker og følelser og meget mere.

Polaritetshealing som også indgår i min healing, bygger på Randolph Stones principper. I behandlingerne er der bl.a. fokus på forskellige former for energiarbejde (bodywork) og kost og ernæring. Polaritetshealing arbejder ud fra det forenende princip mellem modsætninger. Kroppen har negative, neutrale og positive poler ligesom en magnet. Strømme af energi bevæger sig mellem dem. For at vedligeholde et godt helbred må energien strømme frit gennem kroppen.

Jeg er også meget optaget af chakralæren og menneskets energifelter. Chakrabalancering indgår i min healing. Chakra ubalancer er oftest kimen til vores fysiske og mentale tilstand. Kroppen har 7 chakraer og hvert chakra dækker et område i vores krop. 

Inden en klient kommer til min klinik har jeg tunet ind på vedkommende. Det gør jeg for, at skabe de rette omgivelser og betingelser for dig. Det skal være rart og trygt, at ankomme.Jeg balancerer altid rummet med æteriske olier 💧og groundende musik🎼

Desuden tilbyder jeg også spirituel healing husrensing og fjernhealing. Spirituel healing foregår altid siddende. Metoden er et samarbejde med den spirituelle og fysiske verden. Under sessionen skaber jeg kontakt til mine spirituelle hjælpere og ændrer min bevidsthedstilstand således, at jeg holder mit sind i ro. Spirituel healing er ikke en wellness behandling men mest fysisk stimulerende. Det siges, at spirituel healing opgraderer vores DNA.